Skincare

Skincare Amsterdam

Je goed voelen en er goed uitzien zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Er is veel aanbod en steeds meer mogelijk. Met onze kennis en passie voor het vak volgen wij de trends voor jou.

Wij geloven niet in one-fit’s-it -all. Daarom bieden wij 2 topmerken. We geven je graag een goed advies op het gebied van zorgvuldig gekozen producten en behandelingen.

Beige Cirkel
Boek hier nu je Skincare behandeling
Debby
Beige Cirkel
Debby

Wat ik heel belangrijk vind is een behandeling waarin we samen kijken naar wat het beste is voor jouw huid. Ontspanning en de gezondheid van jouw huid staan voor mij op een gedeelde 1e plaats. Ik heb 15 jaar bij MJ Amsterdam gewerkt en neem nu mijn expertise mee naar The Beauty Parlour. Heb de Dermalogica Expert status en weet alles van ons merk Absolution.

Titania
Beige Cirkel
Titania

Vanaf 2004 heb ik mij gespecialiseerd in het zetten van Permanente Make-up en opleidingen gevolgd om alle technieken goed te beheersen. Nog steeds maak ik iedere dag mensen blij met Powdre Brows, Microblading Brows, Eyeliners en Lippigmentatie. Tevens ben ik huidverbetering expert. Door mijn jarenlange ervaring probeer ik de huid gedegen aan te pakken zodat er verbetering optreedt. In mijn behandelingen probeer ik mijn expertise te combineren met rust en mijn gevende handen zodat jij ontspannen de salon uit gaat.

Topaz
Beige Cirkel
Topaz

Ik ben nu ruim 7 jaar een All-round schoonheidsspecialiste die met alle aandacht bij jou zit. Maar ook voor je brows en waxing zit je bij mij goed. Met een luisterend oor en een zorgvuldige hand werk ik aan jouw wensen.

Natasja
Beige Cirkel
Natasja

Manager Skincare bij The Beauty Parlour.
Senior schoonheidsspecialiste & Dermalogica expert.
Ik zorg voor een gepersonaliseerde behandeling en een optimale ontspanning. Je kunt ook terecht voor huidverbeterende behandelingen waaronder bindweefsel massage, microneedling of de pro power peel.

Heerlijk zoals altijd met Topaz.
5/5
Top schoonheidssalon!!!!!
5/5
Topservice.
Je wordt met een glimlach ontvangen.
En zal met een grotere glimlach naar buiten lopen xx
5/5
Mijn absolute favoriete salon voor een gezichtsbehandeling. De schoonheidsspecialisten zijn deskundig en vriendelijk.
5/5
Mooie salon, supervriendelijk personeel en de gezichtsbehandelingen zijn een droom! Kom zeker terug :).
5/5
Enorm fijne salon met een ontzettend positief team. De veranderingen die zijn ingevoerd de afgelopen tijd (zoals bijvoorbeeld goede achtergrondmuziek) maken mijn bezoek telkens opnieuw erg aangenaam.
5/5
Beige Cirkel

Heb je nog vragen?

Heb je vragen over onze producten, wil je meer informatie over onze behandelingen of wil je simpelweg een afspraak maken? Maak dan gebruik van ons contactformulier of bel naar
020 – 4165098. Wij komen zo snel mogelijk bij je terug!

Prijslijst Skincare

Ons Biologisch Ecocert gecertificeerde brand. De producten van Absolution werken op de zelfredzaamheid van de huid. De behandeling is volledig afgestemd op de specifieke behoefte en stemmingen van de huid. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van de Veganproducten binnen Absolution: Tegenwoordig leven mensen steeds bewuster. Er wordt meer nagedacht over wat men eet en drinkt, spullen die men koopt of welke producten we gebruiken voor onze huid. Wij helpen graag mee aan deze ontwikkeling en hebben een behandeling op maat samengesteld. Met producten die 100% Vegan zijn binnen Absolution. Een behandeling gebaseerd op producten waarbij geen gebruik gemaakt wordt van inhoudsstoffen die door dieren geproduceerd worden of uit dieren worden gewonnen. Ben jij Veganist? Of wil je gewoon een keer deze heerlijke gezichtsbehandeling ervaren? Boek dan deze Absolution Pro-Vegan signature treatment.

€ 105

In deze behandeling werken wij eraan om de huid in optimale conditie te brengen. We kijken goed naar wat jouw huid nodig heeft. Hierbij gebruiken we de hoogst haalbare producten met de meest krachtige werkstoffen van Dermalogica. In deze treatment wordt gebruik gemaakt van het vliesmasker van Dermalogica. Waardoor de unieke werkstoffen van de producten nog dieper de huid worden ingesluisd. Tijdens deze behandeling wordt er natuurlijk ook aandacht gegeven aan ontspanning. Een heerlijke nekschouder massage of liever arm/hand of voetmassage? Aan jou de keus.

€ 105

Deze behandeling is een van onze beste behandelingen op het gebied van huidverbetering. De combinatie van bindweefselmassage (d.m.v. LPG of manueel) en de BeautyAngel (collageenlamp) maakt dat je een enorme boost krijgt voor je huid. Het collageen in de huid wordt door deze behandeling optimaal geactiveerd. Deze behandeling is geschikt voor iedereen vanaf 30 jaar die meer aandacht wil besteden aan de fijne lijntjes en/of rimpeltjes. * in deze behandeling worden geen onzuiverheden verwijderd en wenkbrauwen in shape gebracht. De tijd wordt optimaal gebruikt voor de huidverbetering.

€ 105