Peelings

Pro Power peeling Amsterdam

Het inzetten van een chemische peeling is dan een van de meest effectieve manieren om deze huidveranderingen aan te pakken. Omdat elke huid anders is, kan een peeling het best volledig gepersonaliseerd worden.
Wij geloven niet in one-fit’s-it -all. Daarom bieden wij 3 topmerken. We geven je graag een goed advies op het gebied van zorgvuldig gekozen producten en behandelingen.
peeling amsterdam
Solid Border HTML Block
Solid Border HTML Block

Herbal peeling

Beauty angel

De Herbal Peel reinigt intensief de huid van dode huidcellen en indien aanwezig, het overtollige talg. Daarnaast wordt de doorbloeding gestimuleerd en de aanmaak van nieuwe huidcellen zal worden geactiveerd. De huid wordt gladder, frisser, elastischer en zal er bovendien stralend uitzien. Dit heeft weer een positieve invloed op het collageen en elastine in onze huid.

EXTRA BOOST

Een extra boost tijdens deze behandeling geeft de Beauty Angel Collageen Lamp welke wordt ingezet na de Herbal Peel. De productie van collageen, elastine en hyaluron wordt geactiveerd wat zorgt voor vermindering van ( fijne) lijntjes en rimpels en een verbetering van het vochtgehalte en elasticiteit. 

Kruidenpeelings

Mix van natuurlijke ingrediënten

De Beauty Angel Herbal Peel is een huidverbeterende en huidverjongende behandeling die werkt op het natuurlijke herstellingsvermogen van onze huid. Deze kruidenpeeling is samengesteld uit een mix van natuurlijke ingrediënten zoals o.a.

 • Blaaswier,
 • Witte Sprongilla
 • Algen
 

De peeling is zo samengesteld dat deze perfect werkt in combinatie met de Beauty Angel Collageen Lamp. De combinatie zorgt voor een optimaal resultaat. De huid wordt van binnenuit gestimuleerd om zichzelf te vernieuwen waardoor doffe dode huidcellen van de huid worden afgestoten. In tegenstelling tot veel peeling methoden werkt deze peeling niet van buitenaf maar echt vanaf de diepere huidlagen naar buiten toe.

Daarnaast wordt de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur geactiveerd wat zorgt voor een verbetering van elasticiteit, versteviging en hydratatie in de huid. Kort gezegd werkt deze behandeling zeer intensief en op een natuurlijke wijze tegen het huidverouderingsproces van onze huid.

beauty angel
Solid Border HTML Block

Pro power peel

Voorwaarden

Je mag géén Pro Power Peel behandeling ondergaan als:

 • Je een cosmetische/medische behandeling heeft ondergaan zoals laser, IPL, microdermabrassie of chemische peeling in de afgelopen 2 weken.
 • Botox of injectables gedurende 7 dagen voorafgaand aan de peeling.
 • Exfoliaties of gebruik van Vitamine A (Retinol) bevattende producten gedurende 72 uur voorafgaand aan de peeling tot en met 3 dagen erna. (Of langer indien de huidexpert ditaanbeveelt).
 • Geen gebruik van Roaccutane gedurende 6 maanden voorafgaand aan de peeling.
 • Actieve koortsblaasjes(s) of andere besmettelijke huidaandoeningen.
 • Actieve huidaandoeningen (eczeem, rosacea etc.).
 • Gewaxt is binnen 72 uur voor de peeling.
 • Zwangerschap, borstvoeding.

Prijzen peelings

Overzicht peeling behandelingen

Pro power peel intake Gratis
Pro power peel behandeling € 85
Pro power peel intake kuur (4 threatments) € 325
Beauty angel herbal peeling € 112,50
Kuur van 3 behandelingen inclusief beauty angel € 337,50