Botox

Botox Amsterdam

De botox behandeling bestaat uit een aantal kleine prikjes in het te behandelen gebied. De Botox ® wordt hierbij in de spier gespoten. Direct na de behandeling kan er een lichte zwelling en roodheid optreden, dit verdwijnt echter vrijwel altijd binnen 15 tot 30 minuten. De dagelijkse bezigheden kunnen vrijwel meteen na de behandeling worden hervat.

Meestal is een zichtbaar resultaat na 3 a 4 dagen waarneembaar. De werking houdt gemiddeld 3 tot 6 maanden aan waarna de behandeling kan worden herhaald. Naar de veiligheid en effectiviteit van Botox ® is uitgebreid onderzoek gedaan. Net als ieder geneesmiddel kan ook Botox® bijwerkingen geven, maar de kans hierop is zeer klein.

botox amsterdam
Beige Cirkel
Boek hier nu je Botox behandeling
Diederik
Beige Cirkel
Diederik

Drs Diederik van Imhoff is ruim vijf jaar arts geweest binnen de chirurgie waar hij veel ervaring heeft opgedaan in de klein chirurgische ingrepen. Niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland waaronder Australië en Zuid-Afrika. “Ik vind het bijzonder hoe je met een kleine ingreep een groot verschil kan maken. Een natuurlijk esthetisch resultaat beperkt zich niet alleen tot het uiterlijk maar werkt door op het zelfvertrouwen. Mensen mooier en gelukkiger maken, daar word ik blij van.” Kwaliteit, precisie en betrouwbaarheid dit zijn de belangrijkste factoren in het werk van Diederik. Microbotox is één van zijn specialiteiten waarbij men in staat is er jonger en gezonder uit te zien met het minimale. Het gewenste effect bereikt hij door samen met de cliënt een haalbaar en reëel plan te maken. Het mooiste op de manier die bij hen past, schoonheid is immers voor iedereen anders. Diederik heeft geneeskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, lid van NVCG en KNMG erkend.

Broos
Beige Cirkel
Broos

Drs. Broos van Alphen heeft de opleiding Geneeskunde afgerond in Maastricht en vervolgens de huisartsenopleiding in Amsterdam. Na enkele jaren als huisarts gewerkt te hebben is hij zich steeds meer gaan toeleggen en specialiseren in de cosmetische geneeskunde. Hij heeft hiervoor verschillende opleidingen en cursussen gevolgd en heeft zich in 2022 kunnen laten registeren als cosmetisch arts KNMG. Hij heeft erg veel plezier in het werk en probeert altijd zijn technieken te verbeteren. Hij is sinds 2019 werkzaam als cosmetisch arts. Broos is rustig, vriendelijk, kundig en luistert goed naar de wensen van de cliënt. Hij houdt ervan om een gezicht te lezen en met enkele tactische ingrepen een jongere, frissere en mooiere uitstraling te creëren. Hij kan goed inschatten welke soort behandeling het beste resultaat zal geven. Hij probeert altijd een zo eerlijk mogelijk advies te geven. Juist vanwege zijn brede ervaring vanuit de huisartsgeneeskunde, weet je dat je bij hem in veilige handen bent.

Heerlijk zoals altijd met Topaz.
5/5
Top schoonheidssalon!!!!!
5/5
Topservice.
Je wordt met een glimlach ontvangen.
En zal met een grotere glimlach naar buiten lopen xx
5/5
Mijn absolute favoriete salon voor een gezichtsbehandeling. De schoonheidsspecialisten zijn deskundig en vriendelijk.
5/5
Mooie salon, supervriendelijk personeel en de gezichtsbehandelingen zijn een droom! Kom zeker terug :).
5/5
Enorm fijne salon met een ontzettend positief team. De veranderingen die zijn ingevoerd de afgelopen tijd (zoals bijvoorbeeld goede achtergrondmuziek) maken mijn bezoek telkens opnieuw erg aangenaam.
5/5
Beige Cirkel

Heb je nog vragen?

Heb je vragen over onze producten, wil je meer informatie over onze behandelingen of wil je simpelweg een afspraak maken? Maak dan gebruik van ons contactformulier of bel naar
020 – 4165098. Wij komen zo snel mogelijk bij je terug!

Prijslijst Botox

Deze behandeling heeft nog geen omschrijving.

€ 0

Deze behandeling heeft nog geen omschrijving.

€ 100 (vanaf)

Deze behandeling heeft nog geen omschrijving.

€ 100 (vanaf)